Info
x
info

OK

Info
x
info

» Toate forumurile » Enciclopedie medicala » oftalmologie »

Pupila unui ochi marita

Intra in contul tau
 Username:  Password:
am uitat parola | nu am cont
Activitate | Top

Cauta job

ejobs

fairdealing
16 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 12:00

se confrunta cineva cu o astfel de probl.?e aproape dubla ca si dimensiune,nu reactioneaza la lumina,la control oftalmologic nu s-a stabilit nimic

Raporteaza abuz de limbaj
AnoOtza
34 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 10:33

Buna! Cel mai sigur ar fi sa va duceti la un medic...nu este de stat cu o astfel de problema...SANATATE

Anutza
puisor1
2 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2010, ora 01:14

Nu vreau sa te speriu, dar din cate stiu eu poate fii un semn ca o parte din creier e afectata. De exemplu pupila se verifica daca reactioneaza la persoanele care au avut atac cerebral, si am vazut un caz de o persoana care a ramas paralizata pe partea stanga iar pupila ochiului stang nu reactiona deloc. Nu stiu foarte multe,nu vreau sa dau informatii eronate, mai bine intreaba un doctor.

eleain
532 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 17:55

poate fi semn al unei probleme interne. nu tine neaparat de ochi sau de creier. sa faci analize de sange si in special endocrinologice.

sarpele
131 mesaje
Oras: Timisoara
Postat pe: 7 Februarie 2010, ora 18:35

De la: eleain, la data 2010-02-07 17:55:55poate fi semn al unei probleme interne. nu tine neaparat de ochi sau de creier. sa faci analize de sange si in special endocrinologice.

De obicei pupila marita corespunde cu nara pe care o utilizezi:)))))) la linia de faina si cu cat e mai dilatata arata cantitatea utilizata si calitatea marfii:))))

fairdealing
16 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2010, ora 15:19

nu am intzeles nimic,cu faina&calitatea marfii, am facut tot felul de analize, doar nu credeti k ma tratez dupa ureche(ochi,sange, CAT(tomograf computer)cre k o sa fac si RMN), am intrebat numa'in sensu'k neavand ink un diagnostic precis, sa vad dak s-a mai confruntat cineva cu probl.i.e.10x :

Mergi la: